Søtaste skorna


Sakta men säkert går det framåt!

Har sedan 5 dagar tillbaka gått på en sträng diet!!! Vissa dagar har verkligen varit på svältgränsen och jag har flera gånger tänkt att nu ger jag upp. Finns ju sååå mycket gott i butiken runt hørnet som lockar mer än massa vatten,1 kopp te,1 køttbitt, 1 frukt på en hel dag.
 
Men när jag ser hur bra det går,då kør jag vidare. - 2.1 kg på 5 dagar :-) tycker det var bra gjort av mig som inte har så mycket øverflødigt fett. Vill bara slipa kanterna lite... :-) Bara 3.4 kg kvar tills mitt mål är mått och det har jag 8 dagar på mig,så det hoppas jag att jag klarar.

Har knapt unnat mig något alls i det sist så jag "råkade" gå førbi favoritsko butiken på väg hem ifrån jobbet, och pløtsligt hade dem sänkt mina fina skor som jag sucktat efter sen i høstas till halva priset!

Gissa om jag slog till... Japp det gjorde jag. Kände mig såå lycklig efteråt.
Där gick jag med min fina skopåse med självaste M. Jacob`s, ni kanske kan førstå att jag små trallade lite før mig själv på vägen hem.

Massa kramar till er!
//eln

Sommar VS Vinter

Nu har den äntligen kommit,som vi har väntat ,nu när vi køpt nya skidor  och allt :-) Men när vintern äntligen kommit så går man bara runt och klagar på att det är så kallt... Brr! Aldrig är man nøjd.. ;-) Nu vill jag bara ha sommar. Men det är väl så  när man blir tagen på sängen.. vaknar upp o ser att allt är vitt så var det kanske inte helt så man planerat dagen. Vi svenskar vill hela tiden ha allt så noga planerat som det bara går, allt in i minsta detalj.
Men om 2 veckor drar vi vårat pick o pack mot dem norska fjällen :-) Wiiho ska bl så kul! Først en helg med vänner och veckan efter med Kallis och co/ Ser fram emot detta.
På tal om sommar... har kollat runte efter resor runt jul och nyår. Thailand och malaysia lockar mycket just nu.

Bye bye så länge
//elin

Freya gänget


Lena och Niklas in action


Våra skidor


En Helg fylld av vänner och glädje

Ja då lider denna helg snart mot sitt slut... Men oj vad kul vi har haft! Vårat Freya gäng har ALLT!! Vi har alltid så kul ihop:-)
I fredags var vi några som gick øver till Jokstad/Junstaniano på ett glas Rosè (Min favorit), så jag blev mer en nøjd. Blev en massa prat om julen som varit och den eventuella resan med stort R. Vi planerar en segeltur i Grekland i Juli. Vi ska hyra skeppare och båt. En alldeles egen båt i en hel vecka fylld med folk man tycker om. Kan det bli bättre? Tror inte det.

I lørdags var vi på Frogner stadium och åkte skriller, kännde mig som bambi på hal is trotts det att man varit hockey proffs en gång tiden.... hahaha
Dagen avslutades med en härlg fest hos Jensen/Kallis.
Vi har även även gått ett steg närmare till att bli riktiga norrmän.... inhandlat skidor :-) Så nu ska vi bli proffs på längden :-) Synd bara att snøn har førsvunnit!

//Elin

Nya lampan


Sängbordet


Kaos på Teglverksgata 7 A


Hem ljuva hem

Då var vi tillbaka i våran borg :-) Borta bra men hemma bäst! Har inte sovit i min egna säng på ca 4 veckor.
Trodde aldrig vi skulle ta oss hem... Ni skulle sett våran packning.... Säkert många som fick sig ett gott skratt. Efter dividerande fram och tillbaka tog vi beslutet att åka taxi hem. Skulle aldrig få med det på tricken.
Men det är inte direkt att man kan lata sig när man kommer hem... Packningen måste ju upp, kan ju inte stå i resveskor i oändlig tid. Så det var bara att tag i det :-)
Men nu stack niklas till ett gymmet en sväng så jag vara bara tvungen att sätta mig i soffan o slöa lite.
När vi var i Halmstad hittade vi våra sängbord (Låder) som vi letat efter. Det är svårt att få tag på sånna nuførtiden. Men Niklas dealade med flickan i butiken :-) Braaaa Mycket Braaaa!!! Vi køpte oxå fin fina lampor att ställa uppe på.
Jahopp då var julen och nyårsafon slut før den här gången. Men de thar varit en mycket bra jul med en massa fina julklappar och god mat. Men nästa jul/nyår befinner jag mig nog i värmen under en palm med en god drink i handen.... Vi får se!

//Ciao Elin

Vi 2


Alma & Amanda


Nyårsafton 08/09


Noll Nio

Nytt år, nya möjligheter, ny blogg....

Har blivit lite inspirerad av mina vänninor som bloggar så därför har jag nu min egen blogg :-)
Är inte direkt teknikens moder.... Så efter ungefär en sissodär 5 timmars pill så gav jag upp men då kom räddningen... Min brors kompis och vipps hade han fixat det på 15 röda!!

Har intalat mig själv att jag inte kan sådant här, så bloggens nuvarande utseende får så förbli :-)

Gårdagen firades i Sandhult efter många om och men.
Sista planen var ju att vi skulle fira ihop med Anna o Samuel men Anna insjuknade i någon form av magsjuka.
Men måste säga att kvällen blev rätt lyckad ändå.

Kram så länge

RSS 2.0