Fjärilar överallt...

Trots att det är höst så har jag fjärilar i magen :)

Jag vet något som inte ni vet och ni vet säkert något som inte jag vet!!!

Härlig känsla ;-)




Puss & Kram

Happy New Week!

Har varit fullt upp hela dagen lång :)

Jobb 8-11 ,Skola 12-15.45

Var hemma runt 16. Gick raska steg till Majorstuvn för att inhandla en mysdress. Denna gången lyckade jag :) Vägrar att frysa mer. Mötte sedan upp Elinor för en låång promenad. Tror vi var ute i ca 2 timmar :) Solen sken, en riktigt fin höstdag. Me happy happy :)

Till middag serverades Korv Stroganof. Mumma Kardemumma. Kan ju inte bara leva på sushi. Måste få i sig lite husmanskost oxå. Då blir mamma både nöjd och glad!!





Chilling all day long!

Den vinsigaste tjejen på jorden borde nog vara mig... Har klagat på att det är isande kallti vår lägenhet ett tag nu. Och i går var min plan att köpa en mysdress att värma mig i. Och vad kom jag hem med i min shopping påse? Ja inte var det en mysdress i allfall... Ett par Jeansshorts... :) haha ja jag kan ju värma rumpan i allafall :)

Blev sushi igår kväll oxå :-) Love it!

Om någon timme eller två blir det långpromenix med min Boråskompis. Sparka höstlöv i solskenet. Trevligt!!

Hörs senare :)

ps. Hittar inte min kameraladdare :( därför inga bilder, ytterligare ett tecken på en vimsig Elin.

Kram!




Uppdatering...

Hittade kameran :) Hurra! Hurra!
Så här kommer bild på nya skjortsen :) Nej jag menar shortsen :)




Svensk,Norsk,Svorsk

För bara någon timme sen så sprang jag på Väder Tone, den söta lilla norskan som visar Sveriges väder på Tv4.
Hon var fredagschick i Beige trenchcoat. Undrar bara vad hon gjorde på BI? Tänkte först gått fram, men sen hejdade jag mig själv.

Pratade med familjen i Sverige innan, fick en uppläxning om min stavning här på bloggen... Det heter visst inte Skjorts utan shorts?! Ja det är priset man får betala när man bor i ett annat land.. Man tar efter ord,språk, stavning och grammatik. Inget jag gör med vilje. Haha ni skulle allt se i mina anteckningar i från lektionerna. Där blandar jag hej villt. Svensk,norsk och svorsk :)

Nu är det äntligen Fredag igen och jag ska strax sticka ut och köpa mig en flaska vin att "kosa" mig med som det så sött heter i Norge-land.

Fredagskram i från mig.

Elin

Skjortsen..

Kommer en liten sneak preak på mina nya Skjorts...


299 Norska kr. (Bild lånad ifrån Zara.no)

Kanske inte den allra bästa bilden. Men har inte min kamera här nu så får bli en lånad bild istället.


Och här är Koftan...


199 Nok. (Bild lånad ifrån Gina Tricot.no)



Baksidan..  (bild lånad ifrån Zara.no)




Höstfrusen!

Känner mig frusen 24/7. Det är väl kroppen som reagerar på höstrusket utanför fönstret. V i har varit bortskämda med solen det senaste dagarna, men ändå så är det så kyligt :( Så igår tog jag saken i egna händer och shoppade en ny gosig kofta :) Köpte oxå ett par fina höstskjorts...haha ja kanske inte det bästa plagget att ha på sig nu. Men OJ så snyggt!! (Bilder kommer senare)

HAr fått köpt in det mesta jag behöver nu på hösten, det enda som saknas är ett par "mormors kängor",helst bruna med slitningar. Någon som har tips på vart jag kan få köpt det? Kanske secondhand!?

Igår var jag som sagt en sväng på stan och mötte upp Elinor för en mysig fika :) Tack gumman för en mysig stund!!

Kvällen bjöd på trevligt Borås besök och matlagning tillsammans. Blev en god höst gryta :)


Nu är det strax för grupparbete på skolan. Någon nämnde muntlig examen om 1 månad... kanske bäst att börja nu då:)

Puss!
//Elin

Rädd!

God morgon Måndag och ny vecka! Sitter på jobbet och skriver.

Såg ni valvakan igår kväll? Måste bara säga att jag nu är ganska rädd.. Sverige Demokraterna har tagit sig in i Riksdagen... Hjälp!  Vad kommer hända nu?

Ett gäng helt hysteriska karlar uppklädda till tänderna sippandes på champagne. Eller sippandes är nog helt fel uttryck..Tror hela gänget består av bittra gamla ärkestekare... haha Främlingsfientliga är dem i alla fall :( Usch!

Nej nu är det back to work som gäller.

Høra senare :)

Elin

Movienight

Blev sushi till middag idag med :) Me like!! Orkade bara inte laga mat. Plus att stekos inte är min favoritparfym/lukt... hehe

Blir film och soffhäng hos Niclas på lökka om en stund. Vi Boråsare måste ju hålla ihop va :)



Ingvild, Allis Victoria och jag. (Bilden ifrån igår)

//Ellysmelly


Sköna söndag!

Gårdagens galejj var en kväll att minnas :) Allas humör var på topp och det bjöds upp till dans...:)

Härskapet som höl den lilla sammankomsten hade till och med möblerat om för anledningen. Det ni! Det kallar vi generöst. Fixat och donat så :)



Det är fest!!

Jag och min fina Catharina

Hannie <3


Niclas


Sötnötar!


Idag blir en soft dag, men en kaffe och promenix i solen.

Njut dagen!

Elin

Happy Saturday :)

Idag är det Lördag igen, den mest festligaste dagen i veckan :) Jag har bara slappat fram tills nu, bara legat rätt ut i soffan coh kollat på tv. Nu är det dax för an promenix med Tulla och Ingvild för att köpa Sushi... Mums!

Lite senare ikväll så slår vi klackarna i taket :) Som jag längtar!

Tjejkvällen igår var toppen,även om inte alla kunde komma. Catharina hade lagat så god mat. Tack fina vännen för en lyckad kväll!!


Gårdagens dinner!

// E


TGIF!

Thank God It´s Friday!

Ikväll är det dags för tjejkväll med fina flickorna ifrån klassen :) Länge sen VI gjorde något tillsammans. Tror det var innan sommarlovet eller precis i början av ledigheten... Då vi låg och solade oss i parken och grillade korv:)

Just nu lyssnar jag bara på musik och kollar runt på nätet. Funderar på om jag sta mig en tur till Rimi och köpa lite götta :) Det är ju trots allt bara helg en gång i veckan... hehe

Tror jag ska ta mig en tur till solariet runt hörnet,är både frusen och blek :(




Ikväll mina vänner så skålar vi med ett glas vin eller två!!

Kram
//E

Red Lips!


vad ett läppstift kan göra underverk på ett glåmigt och trött ansikte :)

Idag hjärtar jag röda läppar!!

It´s Thursday!


Hej mina vänner!

Nu är det verkligen höst.. Träden blir bara mer och mer gula,mysigt! Men det innebär oxå att det bara blir kyligare. Dags att börja pälsa på sig och tända en massa ljus ochmysa inne:) Igår hade flickorna i Majorstuveien fint Borås besök :) Det bjöds på Hallonpaj vilket passade besöket ypperligt!!

Idag är det bara 1 dag kvar till Fredag. Vilket betyder helg :) Men först får vi njuta av denna höstiga torsdag.



Elin

Dagens Elin..



Älskar min nya "hals", har den både i grått och svart :) Helt perfekt nu till hösten om man bara vill värma sig lite grann.

Precis hemkommen efter en lång dag i skolan. Reklamutformning och Strategi stod för dagens agenda.
Nu är det smörgåstime tro det eller ej.. Är ju ingen smörgåsfan,men orkar inte ställa mig och laga till en middag. Magen vill vill ha mat nu nu nu :(

Thingeling så länge!

E

Slottsparken!

Tog några bilder ifrån Slottsparken i söndags...

Älskar att kunna strosa runt i parkerna här i Oslo, gärna med en kaffe to go i handen :) Det är lycka. Det är det små tingen i vardagen som gör att man mår bra :)

Och Fina Vänner förstås!!


Min fina vän <3



Me!

Good morning sunshine!

Tänk att alltid få vakna till blå himmel och solsken som lyser in i rummet! Man blir så mycket piggare och framförallt gladare av att se solen. Mycket positiv energi :)





Idag börjar skolan 12.00 sp jag har god tid för lååångfrukost och att bara njuta av tillvaron då jag slipper stressa.

Hoppas ni alla där ute oxå fått en bra start på dagen!

Soliga kramar ifrån Oslo.

Elin

Funderar...

Finns så mycket jag har tänkt och tänker på...

är ständigt en tänkare :)

Bara att inte veta vad JAG kommer vara och göra exakt detta datum nästa år gör att hjärncellerna åker runt i raketfart där uppe. Samtidigt som det ger mig en läskig känsla i magen så är det oxå väldigt spännande :)

Har väl konstaterat de sista dagarna att Borås blir det nog aldrig mer, men gärna Göteborg. Men man ska aldrig säga aldrig. Vad vet jag hur jag tycker och tänker om några år. Först och främst så vill jag hitta ett spännande och utvecklande jobb. Så om det ligger i Backabo eller i Tokyo har kanske inte så stor betydelse när allting kommer kring?!

Uppskattar verkligen min fina familj och vänner när jag är hemma, men samtidigt är det något i mig som ständigt är sugen på nya äventyr och upptäcka nya platser. Jag har ju bara 1 liv och det måste levas fullt ut.

Tänk att få uppleva en jordenrunt resa en gång till :) Någon som är sugen på att hänga med?

Haha om jag ska uppleva alla mina drömmar, när ska jag då få tid till man och barn? Kanske jag slutar som Carrie i sex and the city?? Lever gärna hennes glamorösa liv men ett liv utan barn är nog inte min melodi!

När jag var hemma så pratade jag och mamma en del om: att tänk om...

Tänk om det inte blev så... tänk om det hade blivit så... Ja så kan man hålla på i oändlig tid :)

Men jag gillar mitt liv jag lever nu förutom att jag skulle haft vissa personer lite närmare. Finns så klart en del saker jag skulle vilja fått ogjort men det är inget jag tänker så mycket på. Då försvinner bara min positiva energi bort på något negativt och det blir bara dumt.

Nej nu får jag sluta babbla :)

Jag ska varva ner kvällen med lite god musik innan det är natta.

Kram kram

Non smettere mai di sognare...

Eller på svenska: Sluta aldrig drömma...

Får nog blir dagens eller kanske mitt livs motto :) Har i och för sig varit det länge,men det låter ju så mycket fina på Italienska.

Tanken är ju att få det på plats på min kropp, och tanken är att det kommer att ske innom snar framtid :) Men hur och vart är i skrivande stund inte helt bestämt än. Men ideér finns det många ;)

Tänkte mig ut en tur i parken, men så började det plötsligt regna. Men kanske det tyder på att hundarna kommer fram då? Kanske jag borde ta mig en tur i alla fall :) tssss


(blev en tur ute,på med stövlar så går allt galant!)

Jaja vi får se!

Har varit en lååång tur på skolan idag, som de säger i Norge: Flink Jente = duktig flicka :) Jepp that´s me.

Kramis
//e

Välkommen Adrian!

En ny liten Prins är fødd :)


Adrian <3

Hemma hos...





Här bor jag :)




Details..

// E

Mys Söndag.

Haft en supersöndag ihop med min fina Ingvild :)

Vi tog en härlig långpromenad i finvädret och åt sedan Tapas på Rust. Gott gott!!
På vägen hem gick vi genom slottsparken och kollade in killarna som står högvakten åt Kungen.







Vi  4 tjejer i kollektivet funderar på att gå på bio i kväll, det lutar mot att vi ska se SALT med Angelina Jolie.

I morgon är det dags för allvar igen, ska jobba mellan 7.30-16.30

Hoppas ni har haft en skön söndag ni med och att ni njuter de timmar som är kvar av helgen.






Kram Elin

hemmaspa är bra!

Både jag och Pinglan var "lediga" ifrån skolan idag. Så vi körde en hemmaspa dag :) Först gick vi och solade,fixade naglarna här hemma och sedan en mask i facet...

Man får inte glömma att ta hand om sig själv i mellan åt! Det mår man bra ;)






RSS 2.0