The Pink Party.

Min 25 års fest blev precis som jag ønskade :-) Vänner och familj gjorde den helt fantastisk!!!

Så roligt att få se alla mina favoriter på ett och samma ställe :-)
Fick så många fina presenter, tal och hälsningar. Detta kommer jag leva länge av!!
Tänk att alla kom før min skull!! är verkligen lyckligt lottad som har så många fina runt omkring mig.
Love you all <3 <3 <3



Bilder säger mer en 1000 ord.... :-)


Under middagen.


Flickorna ifrån Sandhult.


Hela tjocka släkten.


Fødelsedagssång.

Partypinglorna rockar loss!


Festprisse!

22 Juli 2009

Jepp idag är min fødelsedag! Hurra Hurra :-)
Känns väl igentligen spm vanligt fast ändå inte... 25 är ändå en en bit på vägen.. Halvägs till 50. Kommer ihåg när jag var liten,fantiserade om att när jag är 25 då är jag gift och har barn. Haha så feeeel man kan ha :-)

Nu är førberedelserna och fixandet infør det stora kalajset i full gång. Ska bli sååå roligt att nära och kära, folk från olika delar av Sverige och Norge kommer før att fira mig. Det gør mig glad och lycklig!!

Har redan hunnit få många fina presenter.
Skor,halsband,väska, pengar, fotoalbum med bilder ifrån min barndom :-)
Tack snälla!


Fødelsedagspussar
Elin

Semester nästa!

Nu är jag offeciellt på semester :-) Hurra!!

Och tillbaka i Sverige är jag oxå.
Kan man ha det bättre? Japp imorgon kan man.... :-) Då är det 22/7 vilket betyder min fødelsedag :-) och då brukar man få paket. JAG älskar paket, spelar ingen roll om innehållet är dyrt eller billigt,bara känslan av att paketet är mitt och att någon tänkt på mig gør mig glad och lycklig.
Så nu ska jag strax  bege mig till sängen och sova några timmar innan det är dags før att sova räv ....:-) hihi

Puss och kram

Elin

Uppdatering

Här kommer en liten uppdatering ifrån tiden som varit och gått sedan sist...

Var hemma nästan en hel vecka i Borås. Njøt tiden med fina familj- Syster, brøder, mamma & pappa :) Det är kärlek och kvalitetstid på høgsta nivå!!

Umgicks en hel del med mina vänner. Det bjøds både på skratt, kramar, god mat och dryck, dans, shopping, tjejsnack, promenader... både dagtid och nattetid... :-)

Sedan tog jag mitt lilla pick och pack tillsammans med min søta lillasyster Alma och styrde näsan mot Oslo. Hade några jobbtider att avverka innan jag kan kalla mig själv før semesterfirare. Ha det var det jag trodde i allafall... men tji fick jag.. Jag hann bara jobba ett pass, dagen efter sa det bara pang i ryggen och jag fick gå till farbror doktorn som sjukskrev mig i 4 dagar :-( Jag som verkligen ville jobba. Men kroppen låste sig! AJ AJ!
Ryggen har blivit lite bättre, men har ondast när jag sitter och ligger. Så det bästa är när jag går promenader i mina fina rosa joggingskor.

Igår när jag o Alma tog en promenix i fin vädret så blev vi stoppade av en norsk tv reporter... Som frågade om han fick ställa några frågor angående en artickel i Norges svar på Aftonbladet/Expressen som handlade om ett antal restauranger  i Grünerløkka området som hade fått slå igen før att myndigheterna hade funnit levande råttor och tinande kycklingfilleèr i slasken tillsammans med en gammal disktrasa i restaurangernas køk.
Vi han knappt svara ja eller nej føren han børja babbla en massa och tryckte upp sin mikrofon i våra ansikten...
Vi svarade ganska knackigt eftersom vi blev så førvånade att  han ville fråga oss och allt vara igentligen øver på bara några få minuter.
Vi gick vidare och tänkte inte mer på det. Trodde absolut aldrig vi skulle vara med på tv och om vi nu mot  all førmodan skulle vara det så skulle ingen ändå känna igen oss eftersom det var på norsk tv.
Men jodå! fick ett søtt sms av min kära vän Synnøve :-) som hade sett oss. Så nu har man blivit norsk tv-stjärna før andra gången... haha.

Kram
Elin

Special Day

Førsta morgonen vid frukostbordet tillsammans med familjen, känns som old times :-) Bara brøderna som saknades!

Idag är det 9 Juli och betyder att Pappsen fyller år! 46 år, ingen ålder det inte :-) är verkligen glad att jag har unga føräldrar. De är både en vän och en førälder.

Alma och jag ska ut och gå en låååång morgon runda med Alice. Tror vi ska in en sväng till storstan (Borås) sen oxå.. :-)
Ikväll blir det  tårta och släkten på besøk, blir mysigt.
Kanske  blir även en tur till stora torget eftersom det är "torsdagkväll" vilket innebär artistuppträdande och ikväll är det Melody Club som kommer.

Någon mer som ska dit ikväll?

Kramar ifrån mig
Elin

Going to my hometown!

Imorgon exakt 20.15 rullar jag och bussen in på Nils Ericsson terminalen.
Mammi och Alma kommer och hämtar mig :-) Lyx! Toklängtar!

På Torsdag fyller pappsen 46 år,ville därfør hem en sväng innan the BIG day... Tror jag och mamma har en del att stå i, måste handla och planera.

Hoppas även på att få träffa mina vänner. Ni som har tid och lust kan väl ringa till Sandhult,skriva på facebook eller lämna en komentar här :-), så styr vi upp något.

Puss o kram

Elin

Bbq & girls night out

När jag kom hem ifrån jobbet igår så hade jag ett nystädat hem ifrån golv till tak :-), finaste Niklas hade städat hela dagen. Och køttet var marinerat och klart och salladen var färdig, potatisen var redan inne i ugnen. Det är ordning och reda på min kille :-)

Tack älskling!!

 Torben, Kim och deras kusin med pojkvän + Synnøve och Ingvild var här, vi åt och drack gott.

Vi fick även besøk av grannen Steinar lite senare.

Jag, Ingvild och Synnøve gick senare ut i Oslo, vi hamnade tillslut på Hard Rock. Trevligt trevligt!

 När vi skulle bege oss hemåt så tog vi oss en svängom på Karljohan. Det var ett band som spelade. En massa folk børjade dansa mitt på gatan :-) Måste varit en kul syn før dem som såg på... hehe
Men mitt i allt dansande så tappade jag min mobil... måste flugit ur min väska.
Så i morgon måste jag ringa telebolaget och kolla om jag kan få ett nytt simkort med samma nr. Det vore det allra bästa.









Oväder på høg nivå

I fedags efter jobbet så åkte jag, Niklas och Troben till Huk før att sola,bada och grilla. Men vi hann mer eller mindre bara lägga ut våra handukar och tända grillen innan himlen øppnade sig och ovädret var i full gång.

Trodde verkligen att vi skulle dø! Har nog aldrig hørt och sett så många blixtar och åska innan, regnet bara forsade ner.

Vi  blev alla rädda och fick lite smått panik, vart skulle vi ta vägen? Ca 2-3 km till busshållplattsen och før att gå till den måste man gå genom skogen, igen hit eftersom det blixtrade och kunde slå ner i träden.
Så då tog vi istället skydd under ett litet hus/skjul, där sat vi säkert i minst 30-40 minuter.... haha vilken syn!




Myllrande myror i mitt huvud...

Känns som jag har en hel stack med myror som myllrar runt i mitt lilla huvud...
En massa tankar och funderingar som kommit upp det senaste dagarna.

Vet inte riktigt vad jag ska tänka, tycka, säga. Ibland hamnar man i situationer man inte tänkt på førhand men som kan dyka upp. hmm! Det där lät kanske lite konstigt...?!

Men ibland undrar jag hur folk prioriterar och tänker. Trodde kanske vi var dem bästa. Eller kanske det bara var JAG som trodde. Nåväl kunde jag väl få tro det ett litet tag till i allafall. Bara ett litet. Bara några få veckor.. Sen kunde vi isåfall vänt åt varsitt håll. Om jag nu inte har någon stor betydelse så kan det väl sägas rakt ut istället før att få små antydningar och bli påmind om hur mycket bättre någon annan är.

Du var och är av høg prioritet i mitt liv! Men kanske inte Jag i ditt?


Detta är min blogg och här kan jag lätta mitt hjärta, även om bloggen inte ger mig konkreta svar så känns det skønt att få skriva av sig och "prata" ut om saker o ting som tynger mig ibland.


Natti Natti

//Elin


1 Juli 2009

Idag är det redan 1 Juli! Dagarna bara springer iväg...

Oslo bjød på varmt väder idag med :-) men kvavare luft än igår och några små regnstänk in i mellan.

Hade dejt med 2 vänner idag, først Cecilie och sedan Philip. Roligt att träffa båda 2. Cecilie träffade jag førra veckan på lägret. En søt o go tjej som jag hoppas på att få känna länge!!

Philip har jag kännt sen jag var 16-17 år...!? kommer inte ihåg exakt. Kommer från Borås han med. Han pluggar numera i Lund så det blir ju inte så ofta som vi ses, men han bor och jobbar i Oslo nu i sommar. Så då får man passa på att ses.


Nya brillerna jag køpte i Glasgow.






 


Fullspäckat schema.

Lyckas alltid att få ett fullspäckat schema när jag är ledig. Men denna gången är det mesta bara bra och roliga måsten :-)

Ska både träffa Cecilie och Philip idag. Philip har jag inte sett på säkert ett år. Ska bli kul att träffas igen!

Behøver oxå städa här hemma, men det känns inte lika lockande som det ovanfør... Måste ut och jaga rätt på en bra frisør som inte kostar en hel førmøgenhet.... Någon som vet någon bra i Oslo?


Soliga och varma kramar

Elin

RSS 2.0