Middagsfix.

Hej Hej!

Jag kom precis hem ifrån Spinningträning,idag var det otroligt tufft. Instruktören pushade oss lite extra. Men så här efteråt känns det otroligt skönt.

Håller på att fixa i ordning dagens middag,det blir farmors goda köttfärsgratäng :) Det har varit en lugn och skön helg. I fredag var jag och ... ........ på bio,vi såg True Grit. En riktig westernfilm.
I går lördag var jag en sväng på gymmet och kvällen tillbringades i soffan,med räkor,vin,film och mysigt sällskap som börjar på J........:)

En helt perfekt helg i mina ögon!

I taxin,i trappen,i hissen,i hallen...

Har blivit förtjust i Veronica Maggios nya. Det är hon och jag...

Lyssna så kanske ni förstår






Middagstankar..

Med raggsockarna på sitter jag i sängen och ur pc:n strömmar Dire Straits- Sultans of Swing ut :)
Sitter och tänker på goda middagstips,ska laga middag ihop med ...  ......... vid 18.30 tiden.

Såg ett gott recept på Rema 1000 när jag handlade in gårdagens middag. Grillad Lax med Mangosalsa! Haha ni som känner mig gott tänker väl att nu har Elin minsann fått fnatt...:)



Mangosalsa. Fräscht och gott!


Jag äter ju igentligen varken fisk eller mango. Men har ätit lax nu nyligen och tillsammans med ett galss vitt så var det fantastikt gott. Och mango är något jag verkligen älskar,men oftast får ont i magen av. Men ibland måste man testa sig själv. Måste lära mig att äta fisk och det kan ju hända att magsmärtorna ifrån mangon inte kommer fram idag..;)

Nu var det 3 dagar sen jag såg ... ......... sist så längtar lite efter att få ses igen.

Kram kram så länge!

Snöig Onsdag.

Har precis ätit frukost och kollat Go Morgen Norge på tv tillsammans med Ingvild & Allis Viktoria. Utanför fönstret vräker snön ner igen. Passande en dag som denna.. Idag är det invigning av Skid- VM :) Har verkligen längtat efter att VM ska börja. Hejja Hejja Sverige!

Funderar på om jag ska ta turen upp till Holmenkollen en dag och se på tillställningarna. Inte varje dag man har möjlighet till det.




Ska snart bege mig ner till gymmet och träna med Hina :) Jag var sugen på ett spinningpass men går inga nu på dagen,så då får det bli löpband,rodd och lyfta lite skrot i stället.

//Elin

Underbara helg!

Mysigaste helgen på länge!

Har mest umgåtts med personen som får mig så glad och på bra humör. Personen som gör att jag glöder. Och personen som bidrar med konstant pirr i magen.

Hoppas att det aldrig tar slut! Att jag alltid kan få leva i denna underbara värld och min egna rosa bubbla.

En kärleksbubbla. Allt är rosa och vi är så där löjligt kära och fnissar åt allt den andre säger :)

På lördagen var vi ute och åt middag. Han var stilig och jag hade klänning.

Söndagen tillbringades på varsit håll. Jag åkte skidor med Elinor,har nog inte skrattat så mycket på länge. Lite jobbigt när man inte kan stoppa i en brant nerförbacke. Ramlade en del gånger. Är helt galet stel idag. Både armar och ben värker. Aj Aj!



Söndagen avslutades med finbesök av lilebror David. Saknat honom massor. Kvalitetstid syster och bror emellan. Mysigt att få pyssla om han lite granna.



Min Bror & Jag,via har kramats av samma mamma.. Min bror och jag <3



Kino/Bio

Nu i eftermiddag så har jag känt mig illamående och fick plötsligt on i magen :(
Lade mig i sängen en stund,och det känns nu lite bättre. Håller på att laga mat,det blir pasta med krätskjärtar i röd pesto ihop med vitlök,färsk chili,grillad paprika och färsk persilja.
Mums! Men får se om magen tycker det samma..

Blev i alla fall förfrågad innan om jag ville gå på Bio eller Kino som det heter i Norge.
Så kl 20.30 ska jag och en person som gör mig glad på Jeg reiser alene




You make me happy!



Fredag hela veckan!

Helgen börjar närma sig,men just nu känns det som är Fredag hela veckan lång..:)
Omges av fina människor som gör en glad och får humöret på topp.

Vi börjar sakta men säkert komma igång med Bachelorarbetet. Vi vet vad vi ska skriva om och börjar komma underfund med våran problemställning.

I LOVE MY LIFE!

Skulle bara haft familjen och vännerna i SVERIGE närmre :) Men man kan så klart inte få allt. Men så länge man mår bra och alla runt omkring är pigga och friska så ska jag vara mer än nöjd!! Finns dem som har det värre.





RSS 2.0