Grillning i Sofienbergparken

Hej hej alla i hopa! I går var vi i Sofienbergparken och grillala. Marte, Ingvild, Christine och Elisabeth var med mig. Marte hadde med sig sin killar, Magnus. Christine hadde med sig fyra kallarar, som vanligt (Kenneth, Håkon, Haakon och Jørgen). Ingvild hadde inte med sig nogon, som vanligt, men hom prøvade och stjæla Marte sin, som vanligt. Det gikk inte so bra. Senare, efter grillinganan, puttade Marte, Christine og jag KORV (les: pølse på norwegian) i nesan, det kjentes konstigt, men utruligt schønt. Elisabeth och Christine åkade karussell på tivoliet i parken, det tykkade dom at var roligt, eller FETT som det hetar på norwegian. Senare nåe killararan hadde åkit hemm, drakk vi lite rødvin og tok kort av hverann med store øgonglasor på, det var roligt. Vi sang Womanizer for full røst tills hela parken åkade hem. Efter at Christine åkade hemm, var det inte lenge kul, for Christine er så utrettsamt cool.

Pease n' Love to all you peeps i the City of Oslo and Karlstad (capital of sweeden) and hurra for vaffeldagen (sveriges nationaldag)!

// christine den fine :-) & Marte-Bjarte

Marte och Christine hadde just puttat korv i nesanJag vil ochså ha korv i nesanmarte och christine er inne i en brillesøta gummor


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0